June 19, 2024

Peluang Menangi Baucar Hadiah ST Rosyam Mart Bernilai RM100,000

KUALA LUMPUR : Aktor serba boleh Datuk Rosyam Nor yang juga Tauke pasar raya ST Rosyam Mart mahu belanja baucar hadiah bernilai RM100,000. 

“Syaratnya mudah saja, pelanggan harus menjadi ahli dengan mendaftar menggunakan aplikasi ST Card.

“Kemudian, berbelanja di pasar raya ST Rosyam Mart dengan nilai minimum RM200 sebulan dan selepas itu, anda layak menyertai peraduan ini.

“Namun diingatkan, pembelian barang-barang subsidi kerajaan seperti beras, minyak masak dan seangkatan dengannya tidak diterima,” memetik kenyataan yang dikeluarkan.

Menurut kenyataan itu lagi, peraduan Peraduan Beli & Menang Baucar Hadiah RM100,000 tersebut akan berlangsung selama tiga bulan bermula Oktober ini hingga Disember hadapan.

Senarai nama pelanggan yang telah dipilih selaku pemenang bulanan akan diumumkan di sosial media rasmi ST Rosyam Mart dan ST Food Mart.

Mengulas lanjut, hadiah baucar hadiah yang ditawarkan dibahagikan kepada dua kategori iaitu untuk pemenang utama dan pemenang saguhati pada setiap bulan.

 

Justeru, pihak ST Rosyam Mart mengalu-alukan penyertaan orang ramai terutama daripada para pelanggan setia mereka, sekali gus merebut tawaran menangi baucar tunai dianggarkan bernilai kira-kira RM100,000.

Untuk menyemak senarai lokasi premis cawangan, sila layari laman sesawang www.sriternak.com atau ikuti laman sosial rasmi mereka di semua platform sedia ada. – GayahIsTyping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect us

Our social contacts